دبیر اجرایی خانه کارگر استان سمنان: دولت تدبير تنها اميد كارگران را به آنها بازگرداند

دبیر اجرایی خانه کارگر استان سمنان با بیان اینکه امروز شاهدیم که امنیت شغلی کارگران از دست رفته است، تصریح کرد: امنيت شغلي تنها اميد كارگران است، دولت تدبير و اميد با تلاش و كوشش و رونق اقتصادي، اين امنيت شغلي را بازگرداند.

حبیب الله محقق در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه سمنان، افزود: واقعیت این است که کارگران كساني هستند كه با هزاران مشکل اقتصادي، شغلي و... دست و پنجه نرم می‌کنند ولي چرا در محاسبات اداری و دولتی دیده نمی‌شود؟ کارگر تنها كسي است كه در خيلي از محاسبات اداري و دولتي ديده نمي شود.

وی اضافه کرد: نگاه به کارگران باید معطوف به این مهم شود که واژه کارگر یعنی مهمترین امر تولید، که همان نیروی انسانی است، باید به او به عنوان اولین پارامتر نگاه کرد نه اینکه تمام پارامترها را در اولویت کاری خود قرار دهیم و اصولا به کارگر توجهی نداشته باشیم. متاسفانه همین نگاه‌ها و نگرش‌ها باعث شده تا شاهد اخراج های غیر قانونی کارگران باشیم.

دبیر اجرایی خانه کارگر استان سمنان گفت: مهمترین خواسته امروز جامعه کارگری، امنیت شغلی و بهبود وضیعت اقتصادی است، این مهم با ایجاد رونق در واحدهای تولیدی و کارگاه‌های کوچک و بزرگ به سرانجام می‌رسد، اگر این مهم به وقوع بپیوندد امید به زندگی، بهبود وضعیت معیشتی و امنیت شغلی کارگران نیز محقق خواهد داشت.

محقق ادامه داد: تاکنون قوانین مختلفی در جهت رفاه حال کارگران به تصویب رسیده اما در نهایت به نفع کارمندان دولت چرخش حمایتی خود را نشان داده است، بطوری که حداقل‌ها و مزایایی از قبیل بن کالا، مزایای پایان خدمت، افزایش حقوق متناسب با نرخ تورم و ... را نیز تاحدودی از دست داده‌اند.‌

وي اظهار داشت: کسانی هستند که با مدیریت غلط و همان نگاه نادرست به نیروی انسانی، تا زمانی که اوضاع خوب پیش می‌رود به مدیریت خود احسنت می‌گویند ولی زمانی که در اثر سوء مدیریت‌ها، لرزه‌ای بر یک واحد تولیدی افتاد، کارگر است که باید تاوان آن را با اخراج، عدم پرداخت حقوق، حقوق معوقه از 3 الی 13 ماه و عدم پرداخت حق بیمه و متزلزل شدن درمان کارگران و به تبع آن مشکلات و ناهنجاری‌هایی که پس از آن به وجود می‌آید، پس بدهد.

دبير اجرايي خانه كارگر استان سمنان تأكيد كرد: در حال حاضر مهمترین خواسته کارگران از دولتمردان به ویژه شورای عالی حقوق و دستمزد درخواست افزایش حقوق کارگران و مستمری بگیران به میزان خط فقر اعلام شده توسط بانک مرکزی است.

محقق، تقویت تشکل‌های کارگری برای طرح موارد حقوقی و ارائه نقطه نظرات کارگران را از دیگر خواسته‌های جدی کارگران ارزیابی کرد و گفت: احترام گذاشتن به حقوق کارگران، بازنشستگان و مستمری بگیران و از کار افتادگان که با 60 درصد، بخش اعظمی از جامعه کارگری را تشکیل می‌دهند، احترام گذاشتن به اموال کارگران و بازنشستگان و... از خواسته‌های دیگر جامعه کارگری است.

 

 

 

 

ارسال نظر

ارسال نظر

    • winkwinkedsmileambelayfeelfellow
      laughinglollovenorecourserequestsad
      tonguewassatcryingwhatbullyangry
عکس خوانده نمی شود